Tuesday, 26 May 2020

SHOPPING DI PGMALL DENGAN MAYBANK QRPAY - DAPAT 20% CASHBACK !!





PG MALL 

Ramai rasanya yang memang kaki shopping online tetapi mungkin ada yang kurang mengenali PG Mall.  PG Mall ni antara platform membeli belah secara atas talian (online) dan merupakan Platform E-Commerce nombor 1 di Malaysia. 

Ditubuhkan pada tahun 2017, kini PG Mall berada di TOP-3 senarai platform shopping online berdasarkan insight report yang dikeluarkan oleh Iprice.

PG Mall Top Online Shopping Malaysia
insight report dari  iPrice


Yang lebih membanggakan, PG Mall ni merupakan satu-satunya penyedia platform e-commerce (perdagangan online) tempatan. 

Nak kenali lebih dekat dengan PG Mall, layari lah https://www.pgmall.my

Dan untuk pengalaman pembelian atas talian (online shopping) yang lebih menyenangkan, guna sahaja applikasi PG Mall yang boleh diperolehi di Google Play atau di 



Shopping di PG Mall Guna Maybank QRPay - Lebih Gempak dan Syok

Jom la shopping online di PG Mall dan guna Maybank QRPay. Syok shopping di PG Mall ni bila kita guna Maybank QRPay semasa buat bayaran. 

Kalau ada yang belum tahu, PG Mall ni satu-satunya platform shooping online di Malaysia yang terima pembayaran secara e-wallet ye. Maknanya kita tak perlu buat pembayaran dari kad kredit, kad debit atau pun online banking kita. 



Mat Drat nak guna kredit kad/ debit kad ni sekarang untuk pembelian atas talian (online shopping) memang agak berhati-hati selepas kad kredit disalah guna oleh scammer. Serik rasanya.

Sebab tu Mat Drat lebih suka menggunakan e-wallet untuk transaksi online, seboleh-bolehnya. 

Yang ada akaun Maybank tu, gunalah QRPay masa buat bayaran sebab bila kita guna QRPay ni, kita :
  1. Dapat 20% diskaun (capped at RM20) dengan belian minima RM 30
  2. Dua kali penggunaan sewaktu tempoh promosi Maybank QRPay sekarang ni.
Kira shopping di PG Mall dengan Maybank QRPay ni macam kita dapat Durian Runtuh la. Dua kali diskaun RM20, kira dah dapat RM 40. Banyak jimat tu...

Ingat : Prmomosi Maybank QRPay ni hanya untuk tempoh 4 May - 26 Jun 2020.



Forever Cashback (sehingga 3.5%)

Selain rebut cashback (sehingga 20%) apabila shopping menggunakan QRPay,  kita juga boleh dapat cashback dengan program 'Consumerchant Concept' oleh PG Mall ni.

Senang je nak dapat cashback ni, hanya perlu refer link kepada kawan dan dapat 'cashback' bila mereka membeli belah di PG Mall. 

Inilah lagi satu sebab Mat Drat suka shopping di PG Mall ni dan akan terus 'menyopping' di PG Mall ni. He he he, dah la jimat, dapat diskaun, sekarang dapat cashback pulak tu... 

Jadi konsep 'Consumerchant Concept' yang PG Mall kenalkan ni senang sangat dan menguntungkan kita. 

kita hanya perlu
Share referral link kepada kawan
kita dapat 
Cashback selamanya sehingga 3.5%



TaK faham??
Macam ni, lepas shopping di PG Mall tu, kita hanya perlu share link kita kepada kawan-kawan kita. Nanti bila kawan-kawan register melalui link kita tu, setiap kali mereka shopping maka kita akan dapatlah 'cashback'.  

Lagi ramai kita refer dan lagi ramai sign melalui link kita, maka makin banyaklah 'cashback' bakal kita dapat. 

Duit senang ni..... Jadi cepat daftar dan cepat refer kepada kawan-kawan kita.

Maklumat lanjut mengenai program / konsep 'Consumerchant Concept' ni, boleh di dapati di https://pgmall.my/consuMerchant-concept

Cepat, daftar akaun di sini >> Daftar Akaun PG Mall


Jangan lupa layari laman web rasmi PGMall dan juga laman sosial PG Mall

Website : www.pgmall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping  #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform
#MaybankQRPayCashback #Maybank2u #Maybank #ShopOnline # Shopfromhome


~Mat Drat @SayangWang~

Kalau rasa bermanfaat, boleh share. 👇👇👇

12 comments:

  1. wahhh bagusnya bila guna acc Maybank boleh dapat shopback. Mostly malaysian memang ada acc maybank kan. Happy la bila shopping kat sini

    ReplyDelete
  2. musim pkp elok la shopping online...sambil shopping dpt juga cashback

    ReplyDelete
  3. Wahh menariknya. Sendiri shopping sendiri dapat cashback tu. Bukan selalu dapat cashback sambil shopping ni.

    ReplyDelete
  4. Wah!!!!!!! Review pascal PG Mall lagi. Tak tahulah ini kali ke berapa saya baca review Sal PG Mall utk mingau NIe. Thank you for sharing ya.nhave a good weekend.

    ReplyDelete
  5. seronok betul shopping online ada cashback. penjimatan berganda

    ReplyDelete
  6. Bila ramai yg buat review sudah tentu PG Mall semakin popular kan...

    ReplyDelete
  7. Suka tengok barang-barang di PG Mall ni

    ReplyDelete
  8. Senang kan kalau ada referral code tu... Boleh untung banyak haaa. Jimat pulak guna maybank qrpay... Memang efektif dan berbaloi

    ReplyDelete
  9. Wah PG Mall di rank yang ke 3 selepas shopee dan lazada. Ini maknanya PG Mall mampu bersaing secara sihat dengan platform onljne yang lain. PG Mall juga best kalau nak shopping sebab banyak diskaun dan baucer yang diberikan

    ReplyDelete
  10. Platform yang bagus untuk seller dan buyer. Paling best ada cashback so kita memang dapat berjimat dalam membeli

    ReplyDelete
  11. 20% cash back banyak tu. berbaloi la shopping kat sini. jimat !!

    ReplyDelete
  12. Berbaloi soping di PGmall, beli dengan harga murah sekalipun, tetap juga akan dapat cashback...tak payah nak susah-susah membeli di luar, situ je dah macam-macam ada...

    ReplyDelete